Kim Valentin

Folketingskandidat i Ballerup-kredsen

Jeg er uddannet cand. polit, har været professionel fodboldspiller i nogle år og har i 20 år drevet og været medejer af Finanshuset i Fredensborg. 

 

Min politiske karriere begyndte i Gribskov Kommune, hvor jeg har boet. Jeg blev valgt ind i byrådet i 2006 og var borgmester fra 2014-2017. 

I 2019 stillede jeg op og blev valgt til Folketinget. Jeg stiller igen op til Folketinget og håber på at fortsætte mit arbejde der efter valget d. 1. november 2022.

Politiker for alle

Selvom man som politiker naturligvis ikke kan tilfredsstille alle, så forsøger jeg at være politiker for alle. Jeg er liberal af sind og hører til partiet Venstre. Men det forhindrer mig ikke i at lytte og være respektfuld overfor andres holdninger og meninger.  

politik der virker

Mine mange år som selvstændig har givet mig en stor indsigt i danskernes og særligt boligejernes liv og ønsker til tilværelsen. Jeg har en stor og bred viden om skat, erhvervsstruktur, pensionssystem, finanssektoren, nationaløkonomi og et meget bredt netværk i dansk erhvervsliv. Jeg bruger hver dag min viden og erfaring i mit politiske arbejde. Jeg holder for øje, at politik skal give mening og fungere for den enkelte, for virksomhederne og for staten. Det skal ikke bare være politik for politikkens skyld. Jeg arbejder for  løsninger, der er holdbare på lang sigt. Det er ikke altid løsninger, der giver resultater her og nu, men det er politik, der virker for borgerne, for virksomhederne, for samfundet på lang sigt. 

NUVÆRENDE ARBEJDE

- Medlem af Folketinget (V)
- Næstformand i finansudvalget
- Europaordfører, medlem af Europaudvalget
- Folkeoplysnings og biblioteksordfører, medlem af
kulturudvalget
- Medlem af klimaudvalget, skatteudvalget, indfødsretsudvalget
- Sidder i Europarådet (Kultur, social)
- Medlem af IPU delegationen
- Medlem af etisk råds udvalg
- Medlem af landsskatteretten
- Landsformand for LOF
- Medlem af Trygfonden (tryghedsgruppen)
- Partner i Finanshuset i Fredensborg A/S
- Kasserer i Danmarks Skiforbund