Kim Valentin

Folketingskandidat i Ballerup-kredsen

Det Blå Erhvervsnetværk

21. oktober 2022

FORMÅL

Fællesnævneren for netværket er medlemmernes virksomheder – eksempelvis rammebetingelserne for virksomhederne – og særlige forhold, som påvirker investeringsklimaet i nye arbejdspladser eller den grønne omstilling, som vi alle kommer til at tage del i. Som en del af netværket vil man på den måde kunne have en direkte dialog med mig og andre beslutningstagere for de områder, som ens egen virksomhed beskæftiger sig med.

Der er ikke krav om politisk medlemskab- eller tilhørsforhold, men netværket er borgerligt – og tager udgangspunkt i mit mandat i Folketinget.

Formanden for netværket er min kredsformand Tue Villebro(Ballerupkredsen Venstre), og formelt lægges aktiviteterne i denne sammenhæng.

Tidligere arrangementer

Det blå Erhvervsnetværk blev oprettet i løbet af 2021, hvor de første møder blev afholdt. I 2022 har møderne været regelmæssigt afholdt. Herunder kan du se emner, program og navne på oplægsholdere ved de tidligere arrangementer.

4.april 2022

 Jesper Rangvid, professor på CBS gav sit bidrag til,  hvad der sker på det finansielle marked og Kim bidrog med en geopolitisk analyse af krigen i Ukraine.

30.maj 2022

Mads Krogsgaard Thomsen, administrerende direktør for Novo Nordisk Fonden og Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre. 

Mads bidrog med Novo Nordisk Fondens visioner og strategier med fokus på at forbedre menneskers sundhed samt samfundets og planetens bæredygtighed. Jakob Ellemann-Jensen gav et overblik over Venstre på vej mod næste folketingsvalg og Kim Valentin fortalte om afstemningen om EU-forsvarsforbeholdet.

8.september 2022

Linea Søgaard-Lidell, medlem af Europaparlamentet og folketingskandidat samt Thomas Danielsen, gruppeformand for Venstres folketingsgruppe. Linea berettede om EU´s grønne omstilling og Thomas Danielsen gav et overblik over temaerne ved det kommende folketingsvalg.


NYT ARRANGEMENT I DET BLÅ ERHVERVSNETVÆRK

Venstre 21. oktober 2022

Netværksmødet afholdes på Christiansborg.

PROGRAM for mødet d.26.oktober 2022.

  • Kl.17.30 - 17.35  Velkomst ved Tue Villebro formand for Det blå erhvervsnetværk. 
  • Kl.17.35 - 17.55  Troels Ranis - Power-to-X og andre teknologier - hvad er fremtidens løsning?
  • Kl.17.55 - 18.15 …
LÆS MERE