Kim Valentin

Folketingskandidat i Ballerup-kredsen

Min politiske rejse

min politiske rejse

Jeg har efter mange år først som professionel fodboldspiller og en uddannelse som cand. polit. dernæst som virksomhedsejer i Finanshuset i Fredensborg fundet min mening med livet i at forfølge en politisk drøm. Den begyndte i folketinget i 2019, men har været udlevet som byrådsmedlem og borgmester i Gribskov siden 2006.

Det er mit mål at blive minister i en borgerlig liberal regering. Jeg kan betyde noget i en regering. Jeg har erfaringen og viden nok til at være med til at flytte Danmark til et nyt sted i verden.

Vi skal tage lederskab, og vi skal ikke være bange for at gøre det på den internationale scene. Vi har så meget at tilbyde verden. Se blot hvordan vi går foran på den grønne omstilling, menneskerettigheder og sikkerhed. Vi kan mange ting i Danmark. Vi kan mange ting bedre end andre i Danmark. Det forpligter.

Vi skal ikke bare tage lederskab i Danmark. Vi skal tage større lederskab i EU, Nato og FN. Ja faktisk alle de steder vi kan. Det er nødvendigt at gøre dette, fordi hvis ikke VI gør det – et land med rigdom, velstand og harmoni – så kan næsten ingen vel gøre det.

Vi skal gå foran på den grønne omstilling. Det er her, vi kan vise, at man både kan blive grønnere og rigere på samme tid. Det er faktisk ret nemt at blive grøn. Danmark kunne bare lukke alle virksomheder, landbruget, og kræve at du kun spiser grønt, at du kun lever sundt. Det vil efter min mening blive til et fattigt land, et ufrit land, et land som vil være et dårligt eksempel for alle dem, der skal følge os i den grønne omstilling og i at skabe velfungerende demokratier.

Vi skal gå foran så det giver mening for dig og alle andre. Det er lederskab.

Vi skal bruge vores evne til at samarbejde. I en tid hvor der tales om krise, og der opleves krig i Europa, så er det nemt at lukke sig om sig selv. Frygten tales ofte op af magthaverne, fordi de vil beholde magten. Sådan skal vi ikke være i Danmark.

I Danmark dyrker vi frisindet, storsindet, retsindet og lovsindet. Sådan er vores grundlov bygget op. Sådan har vi lært at bruge Grundtvigs historie, Kirkegaards sandheder og vores kulturelle bagage. Frihed er også muligheder, og vi skal have mere frihed og flere muligheder. Det vil give dig mening.

Jeg siger vejen skal være grønnere og rigere – sundere og friere. Det vil jeg arbejde for som folketingsmedlem. Alt det skal vi gøre sammen!